The Sister Brussels Café

Brussels Coach Café

15 November 2022
This event is ended
19h30 - 21h30

Wendbaar als het woelig wordt.

Veerkracht als kompas voor jezelf en je team.

Met Chris Aertsen van Ilfaro

 

Waar gaat het precies over?

Als er iets is waar velen ultiem naar streven in het leven, maar ook in onze organisaties en in onze samenleving, dan is dit het gevoel van vervulling en welzijn, van zingeving ook. De uitdaging blijft – zeker in de huidige context – om daarvoor een goed werkend en betrouwbaar kompas te vinden. Eentje dat de alsmaar snellere veranderingen kan doorstaan en die onze veerkracht aanwakkert. Een instrument dat ons in elke omstandigheid hints geeft om soepel te blijven navigeren op de golven van verandering.

Wat gaan we doen?

Tijdens dit Coach Café, neemt Chris ons interactief mee langs de vier pijlers van wendbaarheid en veerkracht: acceptatie, betekenis geven, connecteren en daadkracht. Met behulp van het kompas dat je aangereikt wordt, kom je tot enkele inzichten voor meer veerkracht in jouw werk en leven. Het belooft een avond te zijn met fijne en veerkracht verhogende gesprekken.

Chris Aertsen is een Oplossingsgerichte coach, trainer en facilitator.

Zij startte haar loopbaan als communicatie-adviseur. Meer dan 10 jaar geleden maakte zij de switch naar het coachen van leidinggevenden en het begeleiden van teams en verandertrajecten in diverse organisaties. Ze is sinds 2017 partner bij Ilfaro, waar zij samen met haar collega’s ook diverse opleidingen in het Oplossingsgericht coachen en samenwerken geeft. Zij is co-auteur van het boek “Wendbaar als het woelig wordt. Veerkracht als kompas voor jezelf en je team.Meer info over Ilfaro: www.ilfaro.be

Het boek ‘Wendbaar als het woelig wordt’ is te koop bij Lannoo: https://www.lannoo.be/nl/wendbaar-als-het-woelig-wordt

Loading...